У Києві на проспекті Миру чоловік через собаку обстріляв відвідувачів кафе

Вночі 3 серпня в одному із закладів Дніпровського району Києва чоловік обстріляв компанію відпочиваючих. Перебуваючи в нетверезому стані, він відкрив вогонь по двох жінках і чоловікові.

Інцидент стався за адресою проспект Миру, 13 близько опівночі, повідомляє столичне видання

За даними поліції, на чоловіка, почав гавкати собака. Це і послужило приводом відкрити вогонь. Відвідувач дістав пістолет і почав стріляти по трьом людям поряд.

На щастя, всі троє постраждалих залишилися живі. Їх в терміновому порядку доставили в лікарню медики швидкої допомоги. Чоловік витратив 6 патронів, хаотично стріляючи в різні частини тіла людей.

За попередньою інформацією, у жертв є вогнепальні поранення в області шиї, грудей і інших частин тіла. Того, хто стріляв на місці події оперативно затримали правоохоронці. Він знаходився в нетверезому стані, а на обличчі були сліди побоїв.

Next Post

У Києві з'явилися перші маршрутки з валідаторами

Пн Сер 5 , 2019
У столиці з’явилися перші маршрутки, в яких почали встановлювати валідатори для оплати проїзду по е-квитка. Про це повідомляє «Сегодня». Кияни помітили пристрій в автобусі №550, який курсує за маршрутом: вулиця Кадетський гай – проспект Маяковського. Маршрут обслуговують автобуси КП «Київпастранс», вартість проїзду в них – 8 гривень, а його довжина […]

Можливо ви пропустили?