У київській підземці встановлюють бокси для QR-квитків

На станціях київського метрополітену вже почалося підключення автоматів для придбання SMART CARD та одноразових QR-квитків.  Про це повідомив директор департаменту інформаційно-комунікаційних технологій КМДА Юрій Назаров.  

 Е-Квиток стає ще доступнішим. У КП «Київський метрополітен» почалося підключення технічних комплексів для купівлі, поповнення транспортних карток та придбання одноразових QR-квитків. Таким чином, після підключення усіх 207 приладів придбати картку можна буде на будь-якій станції метро, а з часом – і на зупинках громадського транспорту!, – зазначив пан Назаров.

Як повідомляє КП «Київський метрополітен», перші автомати вже працюють на станціях «Хрещатик» та «Академмістечко».

Купити транспортну картку можна у касах на 10 станціях метро: «Хрещатик», «Театральна», «Майдан Незалежності», «Академмістечко», «Лісова», «Арсенальна», «Теремки», «Видубичі», «Сирець» та «Почайна».

Цікаво, що е-Квитком у громадському транспорті скористалися вже 37 мільйонів разів.

Нагадаємо, що залишилося три місяці до повної відмови від паперових квитків та жетонів у громадському транспорті.

 

Next Post

На 6 вулицях Києва відключена вода

Чт Сер 1 , 2019
На 6 вулицях столиці зникла вода. Про це повідомляє прес-служба Київводоканалу. Ремонтні бригади вже працюють над ліквідацією пошкоджень на мережі холодного водопостачання. Тимчасово відсутнє водопостачання за адресами: вул. Малиновського, 11; вул. Малишка, 31-а; вул. Бойченка, 14; вул. Миропольська, 3; вул. Доброхотова, 6, 3, 5, 7, 11; вул. Семашко, 17.   Орієнтовний строк ліквідації […]

Можливо ви пропустили?