У Києві частково обмежать рух на проспекті Палладіна

19-21 липня на проспекті Палладіна проводитимуть заключний етап дорожніх робіт.

У Києві на проспекті Палладіна з 9:00 19 липня до 9:00 21 липня буде частково обмежено рух на ділянці між бульваром Вернадського і вулицею Єфремова і розв’язкою на проспектах Палладіна і Перемоги.

Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

Обмеження руху буде введено в зв’язку з фінальним етапом дорожніх робіт на Палладіна – зокрема, будуть укладати верхній шар асфальту.

Асфальтування перехрестя з бульваром Вернадського і вул. Єфремова планують виконувати вночі, оскільки під час цих робіт виїзд на проспект тимчасово буде перекрито.

У комунальній корпорації просять водіїв по можливості коригувати маршрути і нагадують, що з змінами курсуватимуть тролейбусні маршрути № 7 і № 39.

В “Київатодору” стверджують, що новий асфальт буде з міцного “ЩМА”, такого який укладають на злітно-посадочних смугах.

Next Post

Маєток Шлейфера: будинок одного із найбагатших архітекторів Києва

Пт Лип 19 , 2019
Володіння нерухомістю – це вид підприємницької діяльності, що завжди лишается прибутковим. І якщо сьогодні декілька квартир можуть приносити гарний дохід, то на початку минулого століття багатії міркували масштабніше. Вони будували для себе цілі прибуткові будинки. Їх багато у старому Києві. Поговоримо про будинок Шлейфера, що знаходиться за на розі Інститутської […]

Можливо ви пропустили?