Поліція оштрафувала чоловіка за карикатуру на Зеленського

Столичні поліцейські склали адмінпротокол на киянина, який поширював газету з карикатурним зображенням президента Володимира Зеленського.

Про це повідомила прес-служба поліції Києва.

“У столиці поліцейські викрили пенсіонера в поширенні газет з політичної антирекламою”, – йдеться в повідомленні.

У столиці поліцейські викрили пенсіонера у розповсюдженні газет із політичною антирекламоюДруковані матеріали вилучено….

Posted by Поліція Києва on Kolmapäev, 17. juuli 2019

До столичної поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Спаська невідомий роздає газети з образами на адресу кандидатів у народні депутати.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група Подільського управління поліції. Правоохоронці поспілкувалися із чоловіком, на якого вказали свідки. Правопорушником виявився мешканець столиці, 1952 року народження. Він добровільно видав співробітникам поліції друковані матеріали після того, як йому роз’яснили  норми ч. 10 ст. 74 (Обмеження щодо ведення передвиборної агітації) Закону України «Про вибори народних депутатів України».

На киянина склали адміністративні матеріали за ст. 212-10 (Порушення обмежень щодо ведення передвиборної агітації, агітація в день проведення референдуму) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Чоловіку загрожує накладення штрафу від тридцяти до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Джерело

 

Next Post

Мінінфраструктури хоче зробити частину мостів платними

Чт Лип 18 , 2019
Міністерство інфраструктури пропонує зробити мости платними – приватні підрядники будуть брати плату за проїзд. Про таку ініціативу розповів заступник міністра інфраструктури з питань європейської інтеграції Віктор Довгань в інтерв’ю Інтерфакс-Україна. “Треба і деякі мости зробити платними. Більшість мостів будуються протягом 15 років. Наприклад, Подільсько-Воскресенський міст у Києві або запорізький … […]

Можливо ви пропустили?