У Києві на хабарі затримали головного податкового ревізора

Правоохоронці Києва в середу, 17 липня, затримали на хабарі головного державного податкового ревізора – інспектора відділу перевірок у сфері будівництва Департаменту аудиту Головного управління ДФС у Києві.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

Згідно з повідомленням, у правоохоронні органи звернувся представник приватного підприємства, який повідомив, що чиновник в категоричній формі вимагає від нього хабар за сприяння в швидкому проведенні позапланової перевірки даного підприємства і отриманні позитивного висновку. Свої “послуги” ревізор оцінив у тисячу доларів.

“У ході контролю за вчиненням злочину чиновника затримали в робочому кабінеті одразу після одержання ним коштів”, – йдеться в повідомленні.

Наразі затриманому готується повідомлення про підозру, також вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу і звільнення з посади.

1 thought on “У Києві на хабарі затримали головного податкового ревізора

  1. В умовах небачуваного розквiту злочинності важливі не тільки такі посади як президент і прем’єр-міністр. Не менш важливо, хто буде генпрокурором. І на цю посаду є гідний кандидат – Микола Ярославович Голомша, який очолює партію “Патріот”. Щоб домогтися призначення Миколи Голомші на посаду генпрокурора, треба почати з того, що підтримати на виборах його партію, щоб вона набрала якомога більше голосів. Народна підтримка дозволить Миколі Ярославовичу стати справжнім народним прокурором.

Comments are closed.

Next Post

Поліція оштрафувала чоловіка за карикатуру на Зеленського

Чт Лип 18 , 2019
Столичні поліцейські склали адмінпротокол на киянина, який поширював газету з карикатурним зображенням президента Володимира Зеленського. Про це повідомила прес-служба поліції Києва. “У столиці поліцейські викрили пенсіонера в поширенні газет з політичної антирекламою”, – йдеться в повідомленні. У столиці поліцейські викрили пенсіонера у розповсюдженні газет із політичною антирекламоюДруковані матеріали вилучено…. Posted […]
Володимир Зеленський

Можливо ви пропустили?