На ремонт столичних шкіл і дитячих садів виділили 11 мільйонів гривень

Частину дитячих садків і шкіл Києва оновлять і проведуть там ремонт внутрішніх приміщень. На це виділили 11 мільйонів гривень з бюджетних коштів.

Про це повідомляють ЗМІ.

Які школи і дитячий сади відремонтують по районах Києва:

Дарницький район

Зараз йде ремонт в садках:

№ 6 на вул. Лариси Руденко, 8а
№ 133 на Харківському шосе, 55б
№ 779 на вул. Тростянецькій, 7б
№ 805 на вул. Славгородської, 12

У приміщеннях пофарбують стелі і укоси, облицюють стіни і підлоги керамічною плиткою, вставлять ламіновані двері і вікна з металопластику, повісять світильники, встановлять батареї опалення, умивальники, водяні нагрівачі.

У школі № 284 на вул. Тростянецькій, 7г, проведуть ремонт внутрішніх інженерних мереж каналізації та опалення. Виконавець встановить умивальники і змішувачі, прокладе трубопроводи опалення та каналізації, під’єднати їх до існуючої мережі та прочистить мережу каналізації.

У школі № 274 на Харківському шосе, 168-I, облаштують внутрішній дворик школи: встановлять дерев’яну альтанку, гойдалки і гімнастичний комплекс “Воркаут”.

Голосіївський район

У гімназії № 179 на просп. Голосіївському, 120в, проведуть капітальний ремонт харчоблоку. У школі покладуть підлоги з керамічної плитки, пофарбують стіни і укоси, встановлять підвісні стелі, вставлять металопластикові вікна та двері, прокладуть трубопроводи каналізації, водопостачання та опалення. В санвузлах встановлять унітази, душові піддони, мийки, сушарки для рук і водяні нагрівачі, а в харчоблоці з’явиться обладнання та комплекс меблів.

Дніпровський район

У Центрі технічного та художньо-естетичної творчості для дітей та юнацтва “Зміна” на вул. Краківській, 20, замінять вікна та двері. У будівлі вставлять металопластикові вікна та двері, встановлять підвіконня і віконні сливи, а також пофарбують укоси до 20 грудня 2019 р

У школі № 14 на бул. Перова, 3, виконають капітальний ремонт санвузлів. Тут потрібно буде облицювати стіни і підлоги керамічною плиткою, встановити підвісні стелі, прокласти трубопроводи каналізації, встановити умивальники, змішувачі, унітази і кабінки в санвузлах, повісити світильники, а також вставити ламіновані двері.

У садочку № 675 на вул. Празькій, 20а, проведуть капітальний ремонт медблока: пофарбують стелі і стіни, покладуть підлоги з керамічної плитки, відремонтують паркетні підлоги, вставлять ламіновані двері, повісять світильники, прокладуть трубопроводи каналізації та водопостачання, встановлять раковини, душові піддони і унітази.

Next Post

Дім з вежею на Рейтарській: від елітних квартир до комуналки та назад

Чт Лип 11 , 2019
Старовинні райони Києва просто створені для прогулянок. Неймовірні будинки, що мовчки зберігають багато цікавих історій. Одним із них є дім за адресою вул. Рейтарська 20/24. Уявіть собі, середина XIX сторіччя, Київ бурхливо розвивається. Власницею ділянки на старовинній Рейтарській стала така собі дворянка Вояковська. Там стояв невеликий двоповерховий дім з цегли та […]

Можливо ви пропустили?