«Вийди звідси! Не люблю бандитів»: Зеленський вигнав з наради в Борисполі секретаря міськради

Президент України Володимир Зеленський під час візиту до Борисполя вигнав з засідання секретаря міської ради Ярослава Годунка.

Про це повідомляє Громадське.

Між ними сталася перепалка під час обговорення будівництва лікарні в Борисполі. Заленський розпорядився, аби лікарню відремонтували до 2020 року.

Годунок поскаржився, що раніше співзасновниками Бориспільської лікарні були місто і район 50/50, а потім глава Бориспільської РДА Олександр Туренко забрав у міста лікарню, і тепер лікарня не може фінансуватися з міського бюджету.

«Коли дуже багато кричать, я завжди прошу знайти в інтернеті щось про людину, яка дуже багато кричить», — відповів Зеленський до Годунка, і прочитав з телефону, що Годунок був засуджений за розбій із тяжкими тілесними ушкодженнями. Президент назвав чиновника «розбійником» і закликав його вийти з зали.

Годунок у відповідь викрикнув «усі ми президенти», згадавши інавгураційну промову Зеленського, на що президент сказав: «Ти точно не президент. Бо у президента немає криміналу».

Ярослав Годунок — секретар Бориспільської міської ради, член політичної партії Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина».

 

Next Post

Потяг Інтерсіті «Київ-Львів» зіткнувся з авто: водій легковика в лікарні

Чт Лип 11 , 2019
Швидкісний потяг «Інтерсіті» з маршрутом «Київ-Львів» зіткнувся з автомобілем. ДТП сталося на переїзді перегону «Вершниця – Новоград-Волинський». В результаті аварії постраждав водій авто, його госпіталізували. Інцидент стався близько 20:00 в середу, 10 липня. Про це повідомляє прес-служба «Укрзалізниці». Водій авто виїхав на переїзд і зіткнувся з потягом. При цьому світлова […]

Можливо ви пропустили?