Нацрада з питань телебачення і радіомовлення прийняла рішення щодо телеканалу Медведчука

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення, яка сьогодні, 9 липня, у зв’язку із ситуацією, що склалася навколо телемосту NewsOne і Россія-1, провела позачергове засідання, прийняла ряд рішень.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook координатор праворадикальної організації С14 Сергій Мазур.

https://www.facebook.com/serj.mazur/posts/139386453924706

На засіданні були прийняті рішення щодо: ініціювання скасування ліцензії телеканалу NewsOne через суд, у тому числі інші санкції; звернення до ВР щодо збільшення повноважень ради для оперативного реагування щодо подібних інцидентів; створення робочої групи та звернення до СБУ, РНБО, ГПУ і НАБУ для об‘єднання зусиль для закриття телеканалу; звернення до Антимонопольного комітету щодо групи каналів Віктора Медведчука: 112-Україна, ZIK та NewsOne.

 

 

Next Post

Як жонглювання НАБУ справами може «вирішувати питання»

Вт Лип 9 , 2019
Журнал неодноразово звертався до теми корупції в енергетиці, але кожного разу з’являються нові факти, на які вважаємо потрібно знову звернути увагу. Що по-перше впадає в очі при розгляді конфліктів в енергетиці, то це, як посередник між виробником електроенергії та споживачем, отримуючи надприбутки, у нашому випадку ПАТ «Черкасиобленерго», може бути банкрутом. Якщо навіть мережі є державними та за них обленерго не платять державі жодної копійки, вони […]

Можливо ви пропустили?