Під Національною радою з питань телебачення і радіомовлення пройшла акція протесту

Під Національною радою з питань телебачення і радіомовлення пройшла акція протесту у зв’язку із ситуацією, що склалася навколо телемосту NewsOne і Россія-1. Не обійшлося без конфліктів.

На акції були присутні близько 150 осіб, проходила  переважно мирно.

Протестувальники запалили фаєри вимагаючи від Ради, яка  проводила позачергове засідання, скасування ліцензії пропагандистському каналу NewsOne.

Однак, не обійшлося без сутичок. Представник кавказької національності намагався пролізти без черги до каси кіоску з кавою, активісти зробили йому зауваження. Стався невеликий конфлікт, адже чоловік виявився борцем та вдарив націоналіста. Останньому надали допомогу представники “Червоного хреста”, у нього діагностовано розсічення шкіри на обличчі.

Протестувальники мали намір помститися за образу, але поліція затримала чоловіка та вивела його за межі місця проведення акції. Поліція розбирається у деталях конфлікту, який, як виявилося особистісний і до акції протесту не має жодного відношення

Фото: Роман Пєтушков

Next Post

Нацрада з питань телебачення і радіомовлення прийняла рішення щодо телеканалу Медведчука

Вт Лип 9 , 2019
Національна рада з питань телебачення і радіомовлення, яка сьогодні, 9 липня, у зв’язку із ситуацією, що склалася навколо телемосту NewsOne і Россія-1, провела позачергове засідання, прийняла ряд рішень. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook координатор праворадикальної організації С14 Сергій Мазур. На засіданні були прийняті рішення щодо: ініціювання скасування […]

Можливо ви пропустили?