Під Киевом потяг на смерть збив юнака в навушниках

У Фастівському районі близько 5:30 ранку 21-річного хлопця збив електропотяг, коли він повертався додому зі святкування Івана Купала. 

Про це повідомляє поліція Київської області.

Інцидент трапився на 915 км шляху “Фастів-Сорочий Брід”. 21-річний хлопець повертався додому близько 5.30 ранку зі святкування Івана Купала. Крокував вздовж колії.

За словами правоохоронців, причиною нещастя стали навушники. Адже хлопець навіть не почув, як наближається електропотяг, що курсував за напрямком “Фастів-Мотовилівка”.

Машиніст сигналом намагався попередити, але марно. Коли хлопець обернувся – вже було запізно. Він не дійшов додому у с. Мала Снітинка лише 600м.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 276 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту).

Next Post

На Київщині церковна громада, яка раніше перейшла в ПЦУ, повернулася в УПЦ

Вт Лип 9 , 2019
Релігійна громада Свято-Успенського храму села Морозівка Бориспільської єпархії Української Православної Церкви, яка раніше перейшла в нову Православну Церкву України, повернулася в канонічну УПЦ. Як повідомляє Центр інформації УПЦ з посиланням на YouTube-канал керуючого справами УПЦ Митрополита Антонія, 8 липня владика прийняв віруючих і настоятеля храму Морозовки, священика Миколу Брегу, які принесли покаяння […]

Можливо ви пропустили?