У Києві усунули поломку на Русанівських фонтанах, що сталася внаслідок негоди, усі фонтани працюють згідно з графіком

Сьогодні повністю відновлена робота усіх фонтанів в акваторії Русанівського каналу. Працівники спеціалізованого водогосподарського комунального підприємства «Київводфонд» із залученням спеціалістів електротехнічної лабораторії усунули аварійну ситуацію, пов’язану із відсутністю електроживлення частини непрацюючих фонтанів.

Нагадаємо, у зв’язку із негодою відбулося аварійне відключення фонтанів в акваторії Русанівського каналу. Під час обстеження електричних мереж та електрообладнання водограїв фахівці СВКП «Київводфонд» виявили пошкодження високовольтного електричного кабелю, таким чином частина фонтанів залишалась без електроживлення до усунення аварійної ситуації.

Наразі усі дванадцять гейзерних водограїв працюють відповідно до свого робочого графіку, повідомляє КМДА

Next Post

Поліція назвала можливу причину вбивства працівниці Верховної Ради

Пт Лип 5 , 2019
Смерть працівниці гардеробу Верховної ради України наступила через удушення. Про це повідомляє прес-служба поліції. Як зазначається, вчора жінку з ознаками насильницької смерті знайшли на кукурудзяному полі між селищами Вільна і Юрівка (Київська область). За попередньою версією, гардеробницю задушили. Поліція повідомляє, що для встановлення остаточних причин смерті тіло направлено на проведення […]
Полиция-Киев

Можливо ви пропустили?