Зеленський не призначив парад на День Незалежності

Президент Володимир Зеленського не планує проводити військовий парад на День Незалежності у Києві.

Таку відповідь було отримано на офіційний запит з цього питання громадської спілки “Рух ветеранів України” та волонтера Мартіна Бреста. Військовий парад у Києві, згідно з документом, не планували і не планують проводити. Адже Володимир Зеленський станом на 3 липня не підписав відповідного указу. А отже Міноборони не має підстав розпочинати підготовку до зазначеного дійства, повідомляє українське видання

Раніше військовий парад на День Незалежності України проводився щороку за вказівкою Петра Порошенка. На ньому були представлені воїни ЗСУ, учасники та ветерани бойових дій проти агресії України, а також нова військова техніка.

Саме під час параду вручалися бойові знамена українським військовим підрозділам, а також державні нагороди учасникам бойових дій.

В останні роки, разом із українськими підрозділами, Хрещатиком крокували і представники армії НАТО.

Військовий парад став потужним чинником єднання українського народу в боротьбі з російською агресією. Ми бачили, як змінилося наше військо. Нам наочно демонстрували, на що витрачаються кошти платників податків.

1 thought on “Зеленський не призначив парад на День Незалежності

  1. Що ви написали? Проти агресії України???!

Comments are closed.

Next Post

У Києві усунули поломку на Русанівських фонтанах, що сталася внаслідок негоди, усі фонтани працюють згідно з графіком

Чт Лип 4 , 2019
Сьогодні повністю відновлена робота усіх фонтанів в акваторії Русанівського каналу. Працівники спеціалізованого водогосподарського комунального підприємства «Київводфонд» із залученням спеціалістів електротехнічної лабораторії усунули аварійну ситуацію, пов’язану із відсутністю електроживлення частини непрацюючих фонтанів. Нагадаємо, у зв’язку із негодою відбулося аварійне відключення фонтанів в акваторії Русанівського каналу. Під час обстеження електричних мереж та […]

Можливо ви пропустили?