Київських водіїв почали штрафувати за парковку на газоні

З 2 липня в Києві водіям, які залишили свої машини на газоні, почали виписувати штрафи прямо на місці. Про це повідомили в Управлінні екології та природних ресурсів КМДА.

Тепер інспектори з паркування відразу будуть складати протокол про порушення на власників автомобілів, припаркованих на зелених зонах і виписувати постанову про притягнення їх до адміністративної відповідальності.

Максимальний розмір штрафу за парковку на зеленій зоні, який виписуватимуть на місці, становить 510 грн. Якщо ж машина ще й заважає проходу пішоходів, то її евакуюють.

Всі інспектори з паркування отримають планшети з базою даних МВС, що дозволить їм за кілька секунд визначити власника автомобіля-порушника і виписати йому штраф.

Next Post

На переїзд Зеленського з Банкової витратять близько 300 мільйонів

Чт Лип 4 , 2019
На перетворення Українського дому в Офіс президента Володимира Зеленського потрібно близько 300 мільйонів гривень і приблизно 1 рік часу. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна із посиланням на заяву співавтора проекту нового офісу президента Івана Юнакова. «У цілому команда працює близько двох місяців, по суті, ми готуємо технічне завдання для того, щоб […]

Можливо ви пропустили?