ЦВК може переглянути рішення по Клюєву і Шарію

Центрвиборчком може переглянути своє рішення про реєстрацію екс-глави Адміністрації Президента Віктора Януковича Андрія Клюєва і блогера Анатолія Шарія кандидатами в народні депутати, якщо отримає додаткові докази про те, що останні 5 років вони не були в Україні.

Про це написав у Facebook народний депутат Мустафа Найєм.

«Отримавши рішення суду, ЦВК поставили перед умовою – або реєструвати Андрія Клюєва, або піти під кримінальну справу. Наскільки я розумію, більшість членів Центрвиборчкому готові зібратися завтра вранці і переглянути своє рішення. Все, що для цього потрібно, – надання будь-яких інших доказів від будь-якого правоохоронного органу про те, що Андрій Клюєв проживав весь цей час в Російській Федерації. І якщо я все правильно розумію, до ранку Центрвиборчком отримає такі докази і прийме правильне рішення », – написав депутат.

Про готовність переглянути завтра рішення про реєстрацію Клюєва і Шарія повідомила в Facebook секретар ЦВК Наталія Бернацька.

“Я відповідально заявляю, що якщо будь-який з державних органів найближчим часом надасть ЦВК хоч один доказ проживання цих осіб протягом останніх 5 років за межами України, я особисто внесу постанову про скасування їх реєстрації”, – написала вона.

“Вважаю справою честі ЦВК витребувати ще раз документи, що підтверджують відсутність цих громадян на території України протягом п’яти років, і зняти з реєстрації пана Клюєва і Шарія! Завтра підніму це питання в ЦВК і, думаю, що колеги підтримають! Прошу всі відповідні органи, не чекаючи запитів ЦВК, надати наявну інформацію! ” – написала ще один член комісії Ірина Єфремова.

Next Post

Ремонт Шулявського шляхопроводу в Києві: Кличко заявив про ускладнення

Ср Лип 3 , 2019
Гальмування питання про знесення п’ятого цеху заводу “Більшовик” буде затягувати процес будівництва Шулявського шляхопроводу. На місці п’ятого цеху заводу повинні побудувати один із з’їздів з нового моста. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко. “Підрядник обіцяє відкрити рух транспорту по новому мосту вже до кінця цього року. Але у нас […]

Можливо ви пропустили?