У НСЖУ вимагають розслідувати побиття журналіста “Страны” на акції протесту в Києві

Глава Національної спілки журналістів України Сергій Томіленко прокоментував інцидент з побиттям журналіста “Країни” Владислава Бовтрук під час сьогоднішнього мітингу проти реєстрації кандидатами в депутатами Андрія Клюєва і Анатолія Шарія.

За словами Томіленко, інцидент є обурливим.

“Будь-які мітинги і політичні акції повинні бути відкриті для журналістів всіх медіа та співробітники ЗМІ не повинні боятися ходити на масові заходи і виконувати свою роботу. Ця агресія стає можливою, тому що в українському суспільстві вже роками напрацювався стереотип – журналіст є беззахисною жертвою, атака на нього залишається безкарною. Розраховуємо, на те, що в поліції вистачить професіоналізму провести розслідування і витримки не звертатися до політики “- заявив” Стране“глава НСЖУ Сергій Томіленко.

Next Post

ЦВК може переглянути рішення по Клюєву і Шарію

Ср Лип 3 , 2019
Центрвиборчком може переглянути своє рішення про реєстрацію екс-глави Адміністрації Президента Віктора Януковича Андрія Клюєва і блогера Анатолія Шарія кандидатами в народні депутати, якщо отримає додаткові докази про те, що останні 5 років вони не були в Україні. Про це написав у Facebook народний депутат Мустафа Найєм. «Отримавши рішення суду, ЦВК […]

Можливо ви пропустили?