У Києві затримали «мінерів» Харкова

Двоє чоловіків було викрито у розсилці через мережу Інтернет завідомо неправдивих повідомлень про загрозу публічній безпеці на території  Харкова.

У зловмисників вилучені речові докази їх протиправної діяльності.

За клопотання органу досудового розслідування відносно підозрюваних судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із правом внесення застави у розмірі 1 млн. 440 тис. гривень.

Досудове розслідування триває за ч. 2 ст. 258 (терористичний акт) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна або без такої.

Проводяться слідчі та розшукові дії з метою встановлення всіх учасників терористичної діяльності та їх причетності до аналогічних фактів, що мали місце у інших регіонах України.

© Офіційний сайт Національної поліції: https://www.npu.gov.ua/news/Informacziya/xarkivski-pravooxoronczi-vikrili-osib-prichetnix-do-teroristichnoji-diyalnosti/

Next Post

На Майдані протестують проти реєстрації Клюєва і Шарія (ФОТО)

Вт Лип 2 , 2019
У центрі Києва розпочалася акція протесту, учасники якої вимагають скасувати реєстрацію кандидатами в народні депутати України колишнього соратника Януковича Андрія Клюєва та блогера Анатолія Шарія. Перед тим, як розпочати акцію організатори запалили димові шашки, у результаті чого площа перед Монументом Незалежності вкрилася димом. Коли дим спав, люди розгорнули плакати «Терпіти […]

Можливо ви пропустили?