«Позивачка» до лоукостера SkyUp написала відмову від позову

Мешканка Баришівки на Київщині Оксана Пасенко, яка вказана позивачкою у судовій справі проти лоукостера SkyUp, написала заяву про відмову від позову.

Про це повідомляють Схеми.

На підставі позову Пасенко Баришівський суд призупинив ліцензію авіаперевізника, проте жінка заявляє, що ніякого позову у суд не подавала.

За інформацією журналістів, 25 червня Державна авіаційна служба отримала від Пасенко копію відмови від позову.

«Ми не знаємо, чи зареєстрована вона в суді. Авіакомпанія копії поки не отримувала», — прокоментували цю інформацію в SkyUp.

Позовна заява, на підставі якої суд призупинив ліцензію перевізника, є в розпорядженні Схем. У ній ідеться, що Пасенко купила квитки на рейс 17 травня до Шарм-ель-Шейха з вильотом з аеропорту «Київ».

«16 травня, як зазначено в документі, «туристці» повідомили, що виліт переноситься на 20 травня через нібито відсутність літаків. Всі ці дані разом з добіркою негативних відгуків щодо авіакомпанії в мережі, «позивачка» вказала в заяві як причину відмови від поїздки», — зазначають журналісти.

Саме це і стало підставою для призупинення дії ліцензії компанії.

Водночас у SkyUp запевняють, що в той день рейси затримувалися щонайбільше на 4 години, а не на три дні, й не в аеропорту «Київ», а в Борисполі, а з аеропорту «Київ» взагалі вильотів не було.

Next Post

Брама Заборовського. Перлина українського бароко, захована у провулку

Вт Лип 2 , 2019
У переплетінні вулиць Старого міста захований справжній скарб XVIII століття. Це – невеличкий провулок, з однієї сторони якого високий паркан Софії Київської, з іншої – пошарпаний радянський будинок. Вузенька проїзна частина змійкою в’ється поміж них. Але варто трохи пройти, як можна побачити старовинну Браму Заборовського – справжній шедевр епохи українського […]

Можливо ви пропустили?