Богдан заявив, що він би виніс на референдум питання про повернення проспекту Бандери в Києві

Стало відомо про те, що питання, пов’язане з перейменуванням Московського проспекту в Києві в проспект Степана Бандери, подумують винести на референдум. 

Так, від керівника офісу президента Андрія Богдана надійшла заява про те, що він би виніс питання з перейменуванням Московського проспекту на проспект Степана Бендери на референдум.

Інформацію повідомляє “РБК-Україна”.

“Чому хтось повинен визначати, як називати? Хочуть Бандери – нехай буде Бандери”, – заявив Богдан. Також, за словами представника Зеленського, це можна вирішити за допомогою соціального опитування.

Варто сказати, Богдан, коментуючи рішення Окружного адміністративного суду стосовно проспекту, запевнив, що він не втручається в судову систему, оскільки не має права за Конституцією.

Джерело: СтопКор

Next Post

Причал «Надії», чи як держава втрачає мільйонні прибутки

Пн Лип 1 , 2019
Сучасна глобалізація світової економіки та збільшення товарообігу висовують на перший план транспортну складову. Змінюється транспортна політика. Основною категоричною її вимогою стало створення економічних передумов для повернення вантажопотоків на внутрішні водні шляхи. Внаслідок чого водні внутрішні шляхи інтегруються в логістичні ланцюги постачань. Сфера внутрішнього водного транспорту повинна регламентуватися законами і нормами про організаційно-правову форму створення та функціонування річкових […]

Можливо ви пропустили?