Під Києвом горить металобаза. Поряд із нею є заправка, яка може вибухнути

У місті Буча Києво-Святошинського району Київської області горить металобаза. Пожежа сталася вранці 23 червня.

Про це повідомляє Громадське.

Зазначається, що поряд із металобазою є заправка.

На місце НП вже прибули рятувальники.

За попередньою оцінкою, загоряння сталося в одному з ангарів. Загальна площа загоряння 1600 квадратних метрів. Для локалізації пожежі задіяли 9 одиниць техніки та 30 чоловік особового складу.

– Пожежа практично локалізована. Усередині ангарів загорілися якісь речі. Що саме стало причиною загоряння, ми ще не можемо сказати, – заявила керівник прес-служби ГСУ з надзвичайних ситуацій у Київській області Вікторія Рубан.
У той же час, головний редактор місцевої газети “Ірпінський вісник” і очевидець НП Юлія Бережко-Камінська на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook повідомила, що горіти могли хімікати, які нібито зберігалися в ангарах. Вона ж порадила утриматися від поїздок в Бучу.

– У Бучі страшна пожежа. Горять ангари на вулиці Депутатської, поруч з масивом Ювілейний. Вогонь 10-15 метрів у висоту. Недалеко від нього знаходиться бензозаправка. Такого чорного диму ніколи не бачила, – повідомляє журналіст.
За попередньою інформацією ГСУ, жертв немає.

Фото: Ярослав Вінокуров/Громадське

Next Post

ЦВК відмовила у реєстрації кандидатам у нардепи від "Комуністичної партії України"

Нд Чер 23 , 2019
Станом на 22 червня в одномандатних виборчих округах зареєстровано 1380 кандидатів у народні депутати України та 1313 кандидатів, включених до виборчих списків 10 політичних партій у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі. Про це повідомили у прес-службі Центральної виборчої комісії. Серед кандидатів в одномандатних округах зареєстровано 1155 осіб, які балотуються у порядку самовисування та 225, […]

Можливо ви пропустили?