На Марш рівності вперше набирають колону ЛГБТ-військових

На цьогорічному Марші рівності, що відбудеться 23 червня в Києві, окремою колоною пройдуть ЛГБТ-військові.

Про це повідомляє Центр інформації про права людини з посиланням на одного з організаторів колони, добровольця батальйону «Донбас» Віктора Пилипенка.

За його словами, ідея окремої колони для ЛГБТ-військовослужбовців з’явилась після його власного публічного камінг-ауту (процесу добровільного і відкритого визнання людиною своєї сексуальної орієнтації. – ред.), який він зробив минулого року.

“Марш проходить за наші і ваші права – за країну, де працює незалежне судочинство, де правоохоронні органи захищають Право, де є Рівність для всіх, а з нею – рівні можливості”, – написав він.

“Мінімальна кількість людей у колоні – 15. Але сподіваємося, що зголоситься більше. На жаль, не всі військові ЛГБТ і союзники можуть нас підтримати своєю присутністю, адже більшість зараз перебуває в зоні ООС чи в інших містах. Відомо, що в колоні має бути військова трансґендерна дівчина і мама трансґендерного хлопця та ветерана Себастіана Романова”, – додав колишній доброволець.

Next Post

Заступника гендиректора Київзеленбуду підозрюють в розтраті понад мільйон гривень

Сб Чер 22 , 2019
Заступника директора КО “Київзеленбуд” підозрюють в розтраті понад 1,1 мільйона гривень. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва. Обвинувальний висновок у кримінальному провадженні щодо розтрати бюджетних коштів шляхом зловживання службовим становищем заступником генерального директора КО “Київзеленбуд” уже направлено до суду. Йдеться про те, що в 2017 році чиновник, діючи за попередньою […]

Можливо ви пропустили?