У Києві журналістам показали початок будівництва метро на Виноградар

Сьогодні, 20 червня, співробітники столичного метрополітену продемонстрували журналістам, як відновлюються будівельні роботи метро на Виноградар.

Корреспондентам, серед яких був і журналіст ІНФОРМАТОРа, дозвлили спуститися у шахтний стовбур, аби вони могли на власні очі побачити, як починається будівництво продовження «зеленої гілки» метрополітену в сторону столичного мікрорайону Виноградар.

За словами кореспондента, на даному етапі тривають підготовчі роботи у кінці тунелей за оборотними глухими кутами. Будівельники встановили нові сходи вниз та наразі викачують воду і монтують вентиляцію.

Роботи з продовження тунелей ще не розпочалися. Перед тим, як перейти до будівництва, метробудівцям необхідно завершити роботи з гідроізоляції, оскільки стовбур простояв закинутим більше десяти років, відколи була відкрита станція «Сирець».

 

Фото – Роман Пєтушков

1 thought on “У Києві журналістам показали початок будівництва метро на Виноградар

  1. Да вы что!.. Какая перемога! Не прошло даже пяти лет!
    Братки с отбитыми мозгами вспомнили, что скоро следующие выборы мэра и решили изобразить бурную деятельность. Ну нет, второй раз на эти грабли киевляне уже не наступят. НАМ НУЖЕН ДРУГОЙ МЭР!

Comments are closed.

Next Post

АП може переміститися в Український дім і змінити назву на Офіс президента

Чт Чер 20 , 2019
У команді Володимира Зеленського розглядають можливість перенесення Адміністрації Президента до Українського дому на Європейській площі. При цьому АП змінить назву на Офіс президента. Про це повідомляється на Facebook-сторінці “Команди Зеленського”. В ході обговорення на Банковій даної ідеї глава Адміністрації Андрій Богдан заявив, що розроблена концепція, яка передбачає перетворення АП “в […]

Можливо ви пропустили?