Станція міської електрички «Вишгородська» відкрита після реконструкції

У Києві оновлена ​​станція міської електрички «Вишгородська» відкрита для пасажирів після першого етапу реконструкції. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив директор КП «Київпастранс» Дмитро Левченко.
«Разом з Дмитром Давтяном проінспектували і протестували реконструйовані і оновлені під’їзд і підхід до станції. З сьогоднішнього дня вони відкриті для вас на вхід і вихід », – йдеться в повідомленні.
В рамках реконструкції оновлена ​​навігація, турнікетні групи з можливістю скористатися всіма способами оплати – від квитка на термобумаге до PayPass, а також карткою киянина і Kyiv Smart Card. Для зручності встановлений додатковий термінал самообслуговування.
Також облаштовані ліфти і пандуси для маломобільних груп населення, системи відеоспостереження та сучасного освітлення, фем-покриття для осіб з вадами зору, інформаційні стенди зі шрифтом Брайля. Функціонує безкоштовний Wi-Fi.

Next Post

На учасників кінопоказу в рамках "Київ Прайд" напали молодики в балаклавах

Чт Чер 20 , 2019
На відвідувачів кінопоказу в рамках “Київ-Прайд” напали молодики в балаклавах. Про це повідомляє Громадське. Як розповів один з потерпілих під час нападу невідомі били ногами, заливали очі перцевим газом. “Це було відверто гомофобську напад, мене повалили на землю, били ногами по голові, по ногах, моїх знайомих залили газом”, – розповів […]
Арка радуга

Можливо ви пропустили?