У столичній клініці жінка померла у черзі до лікаря (ФОТО)

У четвер, 13 червня, в Консультативно-діагностичному центрі Солом’янського району на вулиці Гарматній, 36 померла жінка похилого віку.

Трагічний випадок стався близько 11:00, – повідомляють ЗМІ.  За словами родичів загиблої, вони привезли жінку в поліклініку, де вона чекала своєї черги до лікаря на третьому поверсі медустанови. У якийсь момент їй стало погано і вона померла прямо на лавочці перед кабінетом лікаря.

Рідні додали, що у загиблої не було якихось серйозних захворювань, але напередодні вона скаржилася на слабкість. Родичі були вельми засмучені тим, що «швидка» відмовилася приїхати на їх виклик, як і на дзвінки співробітників самої поліклініки.

Таке ставлення вони вважають неприйнятним. На місці працювала слідчо-оперативна група. Деталі події встановить слідство.

Источник:

Next Post

У Києві за три місяці затримали 49 псевдомінерів

Пт Чер 14 , 2019
У Києві за три місяці 2019 року затримали 49 псевдомінерів. Про це повідомляє прес-служба Київської міської ради з посиланням на звіт постійної комісії про виконання міської цільової програми профілактики та протидії злочинності в місті “Безпечна столиця” за перший квартал 2019 року, – повідомляє Голос.ua Як повідомив начальник управління з питань […]
Полиция-Киев

Можливо ви пропустили?