Автор пішохідно-велосипедного моста у Києві Андрій Миргородський визнав помилку

Автор проекту пішохідно-велосипедного моста у Києві Андрій Миргородський визнав, що з боку його команди було допущено кілька помилок. Свою позицію він опублікував в соцмережі Facebook.

Він вважає, що менталітет є ще однією проблемою. Разом з тим, автор поскаржився, що ніхто не очікував побачити на мосту вандалів.

1 thought on “Автор пішохідно-велосипедного моста у Києві Андрій Миргородський визнав помилку

  1. Андрій Миргородський правий, що нормальні люди не були готові до навали неадекватних осіб,, яким для огляду нового мосту знадобиться пневматична зброя, уламки каменю та цегли, вже не кажучи про просто завали сміття від тих, хто вміє споглядати навколишній прекрасний світ лише щось ремигаючи як скотина! Невже обов”язковою умовою у них для отримання насолоди потрібно весь час щось жувати чи пити на ходу?! Звичайно, що такий крайній примітивізм та ницість поведінки у громадських місцях у молодого покоління формувала реклама, завданням якої було, насамперед, штучно прищепити такі поведінкові стандарти… Сумно, але який низький рівень культури у нашого громадянського суспільства!

Comments are closed.

Next Post

ARCHITECH OF DREAMS – ПОРИНЬТЕ У СНИ!

Пн Чер 3 , 2019
ARCHITECH OF DREAMS – ПОРИНЬТЕ У СНИ! 06 ЧЕРВНЯ 2019 АРТ-ПРИЧАЛ місто Київ, вулиця Набережно-Хрещатицька, ріка Дніпр, причал №2   06 червня 2019 за підтримки Юридичної компанії «ПРІМА ЛІДЕР ГРУП» та Салону краси МИХАЙЛА РУДІШИНА відбудеться відкриття ART ВИСТАВКИ СУЧАСНОСНИХ МИТЦІВ: АННА ЯНОВСЬКА  – вона малює те, що їй приходить […]

Можливо ви пропустили?