Оголошено переможців 48-го КМКФ «Молодість»

Офіційна церемонія нагородження 48-го Київського міжнародного кінофестивалю «Молодість» відбулась у колонній залі Київської міської державної адміністрації. Про це повідомили організатори фестивалю.

На червону доріжку завітали голова Державного агентства України з питань кіно Пилип Іллєнко, члени Міжнародного журі фестивалю Ірма Вітовська, Марія Разґуте, Сара Серрайоко, Ніна Анджапарідзе, Світлана Уварова, телезірка Роза Аль-Намрі, танцівники Катерина Кухар та Олександр Стоянов, актор Олексій Тритенко та інші.

Гран-прі кінофестивалю, нагороду «Скіфський олень» та грошову премію у 10000 доларів США отримала кінострічка «Дикий» (Камій Відаль-Наке, Франція).

Приз за найкращий повнометражний фільм та сертифікат на 2000 доларів США дістався картині «Колібрі» (Бори Кім, Корея, 2018).

У межах Міжнародної програми були визначені переможці й серед короткометражних картин. Найкращою стала польська кінострічка «Безумовна любов» Рафаля Лисака (Польща, 2018). Переможцю дістався й грошовий сертифікат (2000 доларів США). Також цей фільм здобув нагороду в номінації «приз глядацьких симпатій».

Призом у 2000 доларів США та «Скіфським оленем» у межах Міжнародного студентського конкурсу було відзначено стрічку «Як запустити повітряного змія?» (Лоранд Ґабор, Румунія).

Головний приз програми Molodist Teen Screen (кіно для підлітків) дістався фільму «Занадто далеко» (Сари Вінкенштетте, Німеччина).

Заповітного «Скіфського оленя» за найкращий фільм Національного конкурсу та грошовий приз у 50 000 гривень здобула стрічка «В радості, і тільки в радості» Марини Рощиної (Україна, 2018).

Було визначено й переможців у конкурсної програми ЛГБТК-фільмів «Сонячний зайчик» – найкращим визнано кінострічку Марко Берґера «Блондин» (Аргентина, 2018).

Спеціальну відзнаку журі отримав володар Гран-прі фестивалю – фільм Камія Відаль-Наке «Дикий» (Франція, 2018).

Next Post

Для киян створили карту ремонту теплових мереж

Пн Чер 3 , 2019
У Києві створили карту ремонту теплових мереж, на якій жителі міста можуть бачити за якими адресами буде проходити найближча модернізація комунікацій. Про це повідомляє прес-служба КМДА. Карта розміщена на офіційному сайті комунального підприємства “Київтеплоенерго”. Заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелєєв відзначив, що в останній опалювальний сезон аварійні бригади […]
Ремонт Дороги

Можливо ви пропустили?