У центрі Києва завтра обмежать рух транспорту

Обмеження діятиме із 10:30 до 13:30.

У центрі Києва завтра, 1 червня, буде обмежено рух автотранспорту у зв’язку з проведенням Всеукраїнського велодня. Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації (КМДА).

Завтра рух автотранспорту буде повністю обмежено на ділянках:

  • з 10:30 до 13:00: Поштова площа – Володимирський узвіз – Європейська площа – вулиця Хрещатик;
  • з 10:30 до 12:30: Софійська площа – вулиця Володимирська – вулиця Велика Житомирська – Михайлівська площа – Софійська площа – вулиця Михайлівська – Майдан Незалежності – вулиця Хрещатик – Володимирській узвіз – Поштова площа

Об’їзд можна здійснити за наступною схемою: Вознесенський узвіз в напрямку Подолу; вулиця Ярославів Вал, вулиця Бульварно-Кудрявська в напрямку Бессарабської площі та бульвару Шевченка.

Як повідомляють організатори заходу, з 11:20 до 13:30 обмежать рух транспорту без повного перекриття, а також виділять праву смугу для проїзду велосипедистів за маршрутом: Поштова площа – вулиця Набережно-Хрещатицька – Гаванський міст – вулиця Набережно-Рибальська – Північний міст – вулиця Труханівська – парк “Муромець”.

Об’їзд буде організовано через вулицю Електриків.

Next Post

Сербська авіакомпанія вперше відкриває рейси з Києва

Пт Тра 31 , 2019
Національний авіаперевізник Сербії відкриває регулярні прямі рейси до Києва. Про це повідомляється на сайті компанії. Перший рейс Air Serbia заплановано на 2 червня. Компанія буде виконувати щотижня наступні рейси: по вівторках і четвергах о 07:00 з Белграда і о 10:35 з Києва, а також 18:05 з Белграда і о 21:40 […]
Аэропорт Борисполь

Можливо ви пропустили?