Найдовшу вулицю Києва реконструюють та облаштують велодоріжки

На Броварському проспекті у Києві здійснять капітальний ремонт, ході якого побудують велосипедні доріжки – пише Промисловий Портал.

Двостороння велосипедна доріжка шириною 2,5 км та довжиною 3,8 буде облаштована між Лівобережною площею та естакадою на початку вулиці Кіото та стане частиною веломаршруту «Воскресенка – міст Метро – Центр» .

Доріжку побудують з асфальтобетонного піщаного покриття, її позначать відповідними дорожніми знаками, та нанесуть дорожню розмітку білого кольору і червоного кольору у місцях потенційно конфліктних зон.

Пішохідні тротуари поруч з велодоріжками вимостять з декоративної бруківки ФЕМ, що додатково відокремить велосипедну інфраструктуру. Крім того, її поєднають з велодоріжкою на новій дорозі з ДВРЗ та велодоріжками у парку Кіото.

 

Next Post

Під новим пішохідним мостом у Києві можуть побудувати готель і розважальний центр

Ср Тра 29 , 2019
Ділянки під пішохідним мостом у Києві орендують компанії, які пов’язані із забудовником Дмитром Буряком. На них планували звести готель і розважальний центр. Про це свідчать дані Кадастрової карти України та Єдиного держреєстру речових прав на нерухоме майно, – пишуть «Наші гроші». Ділянки орендують компанії «Будівельні технології» та «Етрекс». На одній з […]

Можливо ви пропустили?