На даху нової парковки в аеропорту “Бориспіль” відбудеться музичний фестиваль

У четвер, 23-го травня, на даху багаторівневої парковки в аеропорту “Бориспіль” відбудеться музичний фестиваль “KBPAEROPARTY”.
Про це повідомляє сайт 44.ua з посиланням на прес-службу аеропорту.
У програмі музичної вечірки – автомобільні розваги, майстер-класи, коктейльна вечірка, лаунж зони, виступ музичних колективів.
Фестиваль розпочнеться о 15:00, а на сцені парковки будуть виступати WESTLAKE, Gerollds, Ярра, POMSTA, BAHROMA, хедлайнери – Поліграф ШарікOFF і ONUKA. За словами організаторів, в день свята парковка на паркінгу буде абсолютно безкоштовною до 00:00.
Дістатися на фестиваль в аеропорт всі бажаючі зможуть на автобусах, які будуть курсувати від станції метро “Харківська”.
Нагадаємо, що перша черга багаторівневої парковки для пасажирів в аеропорту “Бориспіль” побудували перед терміналом D. Новий паркінг обладнаний сучасною автоматизованою системою управління. Також передбачена індикація вільних паркомісць, зона для зарядки електромобілів, система відеоспостереження з розпізнаванням автомобільних номерів і водія.
Вартість паркувального місця складе 30 гривень за годину. Оплату можна здійснити і готівковими коштами, і безготівковими.

Next Post

Під Києвом пройде безкоштовний фестиваль повітряних куль

Ср Тра 22 , 2019
У селі Березівка ​​Київської області в суботу, 25 травня, на території виставкового центру “КиївЕкспоПлаза” відбудеться фестиваль повітряних куль “Мама, я вдома”. Про це повідомляється на сайті фестивалю. В рамках фестивалю заплановані майстер-класи з повітроплавання, масовий старт близько 20 аеростатів, змагання на кулях кей-граб, яскраве 3D-шоу та вечірній світіння повітряних куль. […]

Можливо ви пропустили?