Kyiv Art Week-2019 триватиме у столиці з 20 до 26 травня

20-26 травня у Києві триватиме четвертий міжнародний фестиваль сучасного мистецтва Kyiv Art Week.

Під час фестивальних заходів можна буде побачити низку інсталяцій і художніх спецпроектів у місті, ознайомитися із освітньою програмою, відвідати показ короткометражних фільмів про сучасне українське мистецтво і великий ярмарок галерей і арт-об’єктів Kyiv Art Fair, який відкриється 23 травня. Цьогоріч на ярмарку буде представлено і виставлено на продаж понад тисячу робіт світових і українських художників. Це знакова подія, на яку з’їжджаються впливові діячі мистецтва, колекціонери і представники світових і українських культурних інституцій. Традиційно ярмарок буде проходити у комплексі «Торонто-Київ» у самому центрі столиці. Ярмарок триватиме із 23 до 26 травня.

Тема Kyiv Art Week – 2019: «Це не змагання» (This Is Not A Competition).

Одна з цілей Kyiv Art Week – розвиток художньої інфраструктури Східно-Європейського регіону. Фестиваль виступає ініціатором різнобічних взаємодій у культурному полі, а також майданчиком для демонстрації різних напрямів у сучасному світовому мистецтві.

Kyiv Art Week проводиться за підтримки Департаменту культури КМДА з ініціативи українських культурних інституцій та діячів.

Next Post

26 травня відбудеться 27-й благодійний «Пробіг під каштанами», за маршрутом якого у центрі перекриють транспортний рух

Вт Тра 21 , 2019
У неділю, 26 травня, у столиці відбудеться 27-й спортивно-масовий благодійний захід «Пробіг під каштанами». Відповідно до розпорядженням КМДА № 879 під час заходу, із 08:00 до 15:00, у столиці перекриють рух транспорту низкою центральних вулиць за маршрутом пробігу: Майдан Незалежності – вулиця Хрещатик – площа Льва Толстого – вулиця Велика Васильківська – […]

Можливо ви пропустили?