Батьків двох учнів у Києві оштрафували за булінг

Нацполіція Києва оштрафувала батьків двох учнів четвертого класу за цькування і знущання над однокласником.

Батьки постраждалого учня звернулися до Оболонського управління поліції через знущання: однокласники принизливо жартували, ображали, вчиняли бійки і псували шкільні речі. Через це хлопчик не хотів ходити у школу.

Правоохоронці встановили, що знущання тривало чотири місяці, і склали адміністративні протоколи на батьків учнів. Їх оштрафували на 850 гривень – це максимальний штраф за булінг в Україні.

З булінгом в Україні стикалися близько 67% дітей. Майже чверть українських школярів вважають себе жертвами булінгу, а близько 40% із тих дітей, хто зіткнулися з випадками булінгу, ніколи не розповідають про це батькам.

Next Post

На марші “безсмертного полку” у Києві поліція очікує п’ять тисяч осіб

Сб Тра 4 , 2019
У столиці 9 травня пройде марш “безсмертного полку”, в якому очікується участь близько 5 тисяч осіб. Про це повідомив журналістам у п’ятницю,  3 травня, начальник Головного управління Національної поліції Києва Андрій Крищенко, пише “УП”. За його словами, в поліцію столиці надійшла заявка Київської міської організації ветеранів на проведення маршу “безсмертний полк”. “Заявка на […]

Можливо ви пропустили?