У ніч на Великдень київське метро працюватиме довше

Наземний пасажирський транспорт, маршрути якого проходять біля станцій метрополітену, у ніч із 27 квітня на 28 квітня курсуватиме на годину довше і розпочне роботу на годину раніше, повідомляє Уніан

Згідно з рішенням, останні потяги поїдуть з кожної станції у свій час. Із центральних станцій міста – близько 1.15. Додаткові години додаються до звичайного часу роботи кожної станції, що написані на вході та в залі станції.

Наземний пасажирський транспорт, маршрути якого проходять біля станцій метрополітену, у ніч із 27 квітня на 28 квітня курсуватиме на годину довше. Перевезення пасажирів буде організоване наявними маршрутами після проходження останніх потягів метро.

Наземний пасажирський транспорт також розпочне роботу на годину раніше на маршрутах, які проходять біля станцій метрополітену. Із 5.00 до 10.00 28 квітня буде збільшено кількість міського пасажирського транспорту загального користування, який проходить біля місць проведення богослужінь, відповідно до наявного пасажиропотоку.

Next Post

У Києві невідомі захопили спортклуб, поліція пішла на штурм

Вт Кві 23 , 2019
У Дарницькому районі Києва в ніч на вівторок, 23 квітня, група невідомих забарикадувалися у спортивному клубі. Про це йдеться у сюжеті ТСН. Зранку працівники клубу та місцеві викликали поліцію, якій довелося йти на штурм будинку. «Штурм закінчився доволі швидко. Нині ситуація довкола спортклубу доволі спокійна. На місці залишаються десятки силовиків, […]

Можливо ви пропустили?