МУЖНІСТЬ І ЄДНІСТЬ ТУРЕЦЬКОГО НАРОДУ У ПОДІЯХ 15 ЛИПНЯ

ФЕТО – це терористична організація, що здійснює вплив на міжнародні відносини і разом із регіональними і глобальними наслідками ставить під загрозу мир і безпеку не лише Туреччини, а й інших держав.

ФЕТО – це терористична організація, що здійснює вплив на міжнародні відносини і разом із регіональними і глобальними наслідками ставить під загрозу мир і безпеку не лише Туреччини, а й інших держав.

Важливо інформувати суспільство про поширення міжнародного впливу ФЕТО, що є важливою проблемою як для національної безпеки і миру Туреччини, так і для інших країн. На сьогоднішній день США є світовим центром діяльності організації. Тим не менш, ФЕТО має значний вплив і в країнах ЄС.

ФЕТО у багатьох країнах дотримується нової стратегії та втілює нелегальні ідеї через крипто-школи і асоціації. Оскільки ця терористична організація є міжнародною, ефективна боротьба призводить до успіху лише у випадку її проведення на міжнародному рівні. На цьому етапі дуже важливо, щоб інші країни це усвідомлювали. Цілі, яких організація не може досягти у результаті своєї політичної, юридичної та суспільної діяльності, що має вигляд легальної, ФЕТО досягає шляхом погроз та кримінальних злочинів. Цільовою аудиторією ФЕТО у діяльності, пов’язаної із долученням прихильників, зазвичай є діти 13-18 років.

ФЕТО, що представляє себе релігійним товариством або суспільним громадянським рухом, насправді є нелегальною закритою організацією. Її мета – це взяти державу під свою владу та управляти її економікою, суспільною і політичною сферами, керуючись своєю ідеологією. Завдяки економічному прибутку, отриманому нелегальним шляхом, терористична організація, яка сприяла підсиленню розвитку освіти і засобів масової інформації, з часом привернула увагу ще більше людей і розпочала дії, щодо проникнення у державу.

Після закриття медіа-органів, що належали ФЕТО, спостерігається використання самої організації у якості засобу зв’язку і джерела інформації. Важливість ЗМІ для ФЕТО полягала не лише у професійності цього сектору, а й використанні інформації і документів для поширення нелегальним шляхом у рамках дискурсу. ФЕТО стала терористичною організацією, для прикриття якої за основу була взята освіта. «Доступ до людських ресурсів, освітня діяльність і легітимність всередині країни та закордоном і отримання доходу від цих видів діяльності» становлять основну причину, завдяки якій ФЕТО приписує особливе значення освіті. Організація діє таємно, передаючи управління школами місцевим жителям або представникам західних країн.

ФЕТО

Голова ФЕТО Фетхуллах Гюлен у внутрішньорганізаційних дебатах виказав своє ставлення щодо вищої відповідальності стосовно питання старе покоління – нове покоління. Він підтримував ідею переселення висококваліфікованих членів організації, однак, це спричинило занепад духу тих членів, що залишились у Туреччині, і пришвидшило розпад товариства. На сьогоднішній день, співробітників організації турбує несправедливість у розподілі заробітної плати. Нарахування зарплатні здійснюється в індивідуальному порядку, шляхом скорочення унаслідок економії. У той час, як деякі робітники працюють разом із чоловіками або дружинами, при цьому отримуючи стабільну зарплатню, під час роботи працівників нижчого рангу застосовуються дії, що полягають у зменшенні заробітної плати або звільненні.

Незважаючи на те, що весь час мова йде про потребу в економії і скороченні зарплатні, організація влаштовує поїздки до США та інших країн для «представлення навчальних програм», які супроводжуються участю робітників вищого класу. Гроші ж, які збираються для так званої допомоги, використовуються у лобіюванні. Тоді, коли у робітників нижчого класу, які бажають поїхати закордон, виникають труднощі при подачі заявки через неспроможність оплати паспортних послуг, керівники швидко владнавши усі справи, відправляються у найкращі країни. Заявки робітників вищого класу або керівників на притулок також приймаються швидко, тоді як інші мають очікувати місяцями.

ФЕТО

Керівники та адміністратори не повідомляють про скарги і проблеми робітників нижчого класу відповідним органам. Співробітники заохочуються до отримання дозволу на притулок, відновлення паспорту та інших операцій шляхом нелегальної роботи або зв’язків. Голова організації Ф. Гюлен назвав співробітників ФЕТО, які проживають у Туреччині та розкаялися в участі в організації, «невіруючими і живими мертвецями» і отримав відповідну реакцію.

Окрім цього, члени організації ФЕТО продовжують демонструвати незадоволення щодо спокійного життя співробітників організації, які утекли закордон після спроби перевороту, здійсненої 15 липня 2016 року.

Автор: Еврен Дамян—адвокат і юрист.

Next Post

Другий тур виборів президента: сьогодні - останній день для зміни місця голосування

Пн Кві 15 , 2019
Понеділок, 15 квітня, – останній день, коли українці можуть змінити місце голосування у другому турі президентських виборів. Для зміни місця голосування необхідно звернутися із заявою до органів Державного реєстру виборців. Потрібно написати заяву про зміну місця голосування, а також надати документ, що підтверджує необхідність зміни місця голосування (довідку з місця […]

Можливо ви пропустили?