Зеленський приїхав здавати аналізи

Кандидат в президенти Володимир Зеленський сьогодні о 7-40 ранку, 5 квітня, приїхав в клініку “Євролаб” для здачі аналізів.

Про це повідомляє кореспондент ІНФОРМАТОРа з місця подій.

Як повідомляється, Володимира Зеленського зареєстрували, зараз він вже здає всі необхідні аналізи.

На вході в клініку Володимира Зеленського зустрічала дівчина з плакатом з написом: “Вимагаю вибачитись за слова, що я – повія. Україна”.

Величезна кількість журналістів прибули на місце здачі аналізів Володимира Зеленського. Порядок забезпечують кілька патрулів поліції і кінологи.

Також нашому журналісту вдалося сфотографувати автомобілі Володимира Зеленського.

Нагадаємо, Порошенко закликав Зеленського прийти на дебати.

Фото – Роман Пєтушков

Для ІНФОРМАТОРа

1 thought on “Зеленський приїхав здавати аналізи

  1. Кто хотя бы раз сдавал анализы в платных клиниках, знает, что их просто технически невозможно сделать настолько быстро, как это получилось у Зеленского. Обычно это требует не менее суток. Это первое. Второе, анализы брал приятель Зеленского, актёр из сериала “Сваты”, что абсолютно недопустимо, когда от объективности результата зависит судьба целой страны. Третье, что бросилось в глаза, это приезд Зеленского на сдачу анализов на мерседесе бизнес-партнёра Коломойского. Вобщем, заангажированность этого кандидата не оставляет никаких надежд, что он будет самостоятельным, честным и объективным.

Comments are closed.

Next Post

Від морозу до +21: синоптики потішили українців прогнозом погоди

Пт Кві 5 , 2019
У п’ятницю, 5 квітня, в Україні очікується хмарна але тепла погода після досить прохолодною ночі. Про це повідомляє Укргідрометцентр. Так, в центральних і північних областях вночі очікується опускання температури до 1 градуса морозу. При цьому вдень повітря прогріється до 12-15 тепла. Найтепліше 5 квітня буде на заході країни, де очікується […]
Лес-Киев

Можливо ви пропустили?