Дощ та сніг: якої погоди чекати українцям цього тижня

Цього тижня нашу землю накриють магнітні бурі. Збурення магнітосфери почнеться від вівторка, а в середу і четвер – варто очікувати геомагнітний шторм.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.Тиждень. 

Ця невидима загроза особливо небезпечна для людей із серцево-судинними захворюваннями. Тож, усім метеозалежним варто поберегтися.

Наступний тиждень розпочнеться похмуро із короткочасних дощів. Над Київською областю у ніч на середу синоптики поставили загрозливу позначку – сніжинку.

Найближчі дні на Заході триматимуться позначки до +8, на Півночі, у Центрі й Півдні до +10, на Сході – прохолодніше до +7. Роз’ясниться в небі у другій половині тижня і всюди буде тепліше – від +10  до +13.

І окремо про погоду на 31 березня. У день виборів погода максимально посприяє нам. Буде сонячно і по-весняному тепло – від +14 на Заході до +11 на Сході. Цей прогноз довгостроковий. Тож, жодний вітер із дощовими хмарами не змінять вектор і не поповзуть у наш бік.

І ще – у ніч із суботи на виборчу неділю ми переходимо на літній час. Тож, аби не загубитися у часі переведіть годинник на 60 хвилин вперед.

Next Post

Символ площі Льва Толстого, побудований для цегляних магнатів

Пн Бер 25 , 2019
На площі Льва Толстого, прямо біля виходу з метро, знаходиться вельми вишуканий будинок. Він навіть увійшов в серію листівок «Гарні будівлі Києва», що була випущена фотографом Дмитром Марковим на початку XX сторіччя. Це прибутковий будинок Снєжко та Хлєбнікової, що більше схожий на палац. Хто такі Снєжко? У 1862 році київський […]

Можливо ви пропустили?