Канал «1+1» пояснив трансляцію шоу Зеленського у «день тиші»

Телеканал «1+1» прокоментував трансляцію шоу студії «Квартал 95» Володимира Зеленського 30 березня — у «день тиші» перед виборами.

У заяві групи «1+1 медіа» наголошується, що програмна сітка каналу «не адаптується під промоцію жодних політичних сил».

«Студія Квартал 95» є довгостроковим партнером телеканалу, з яким було укладено договір на кілька років про виробництво продуктів на замовлення «1+1». Середня тривалість ефірного часу суттєво не змінювалася. Крім того, серед тих передач, які стоять у програмі на 30 березня, «Розсміши коміка» та «Чистоньюз» — без участі кандидата у президенти, а випуск «Вечірнього Кварталу» є цього дня архівним, і Володимир Зеленський там виступає актором, а не кандидатом», — йдеться в заяві.

Медіагрупа підкреслила, що не вважає трансляцію Зеленського в «день тиші» порушенням законодавства.

Телеканал «1+1» 30 березня — в «день тиші» перед виборами — транслюватиме низку проектів студії «Квартал 95» кандидата в президенти Володимира Зеленського.

«Передвиборні агітаційні матеріали знімаються з 24 години останньої п’ятниці, що передує дню виборів чи дню повторного голосування», — йдеться в законі «Про вибори президента України».

Агітацією цей закон визначає «оприлюднення в друкованих та аудіовізуальних (електронних) засобах масової інформації політичної реклами, виступів, інтерв’ю, нарисів, відеофільмів, аудіо- та відеокліпів, інших публікацій та повідомлень», а також «проведення концертів, вистав, спортивних змагань, демонстрації фільмів та телепередач чи інших публічних заходів за підтримки партії — суб’єкта виборчого процесу чи кандидата на пост президента України».

Телеканал «1+1» належить олігарху Ігорю Коломойському, проте Зеленський заперечує будь-яку залежність від олігарха.

Next Post

На столичних Теремках з'являться велосипедні доріжки

Пн Бер 25 , 2019
На вулиці Академіка Заболотного облаштовують пішохідний тротуар і велосипедну доріжку. Про це повідомляє Вечірній Київ. Інститут “Київдормістпроект” запроектував двосторонню велосипедну доріжку від Одеської площі (проспект Академіка Глушкова) до вулиці Академіка Тронько (провідну до Національного музею архітектури і побуту в Пирогово). Ширина двосторонньої велосипедної доріжки складає 3 метри з довжиною в […]

Можливо ви пропустили?