Страшне ДТП з маршруткою у Києві: Кличко відреагував

Мер Києва Віталій Кличко прокоментував страшне ДТП з маршрутним автобусом в Києві, який збив трьох жінок.
Про це повідомляє голова столиці на своїй сторінці в Facebook.
За його словами, розслідування аварії біля метро Дорогожичі має бути відкритим і відбудуться в стислі терміни.
“Водій маршрутного таксі затриманий і дає свідчення правоохоронцям. Експерти працюють на місці, щоб з’ясувати причину жахливого ДТП. Я щиро співчуваю постраждалим, за життя яких зараз борються медики. І хочу запевнити, всі винні, не тільки водій, понесуть покарання. Я ініціюю перевірку підприємства, до якого належить маршрутка. Її результати будуть оприлюднені “, – написав глава столиці.

Результат пошуку зображень за запитом

Нагадаємо, 21 березня водій маршрутного автобуса №155 на пішохідному переході збив людей. Автобус наїхав на трьох жінок, які переходили дорогу на пішохідному переході на дозволяючий сигнал світлофора. Відзначають, що постраждалі cестри.

Next Post

У Києві хочуть запустити пасажирський водний транспорт

Пт Бер 22 , 2019
У столиці може з’явитися новий вид транспорту – річковий. Управління Держслужби морського та річкового транспорту України спільно Адміністрацією річкових портів розробили Концепцію розвитку водного транспорту в межах міста Києва, – пише Статус Quo. Мова ведеться не про що функціонують нині прогулянкових річкових суднах, а про відкриття повноцінних транспортних маршрутів, які […]
Днепр-река

Можливо ви пропустили?