У центр Києва стягують поліцію: подробиці

У неділю, 17 березня, в центр Києва почали стягувати підрозділи поліції. Найбільша їх кількість розташувалося біля Михайлівського собору. Станом на 9:00 на Михайлівській площі біля собору і на прилеглих вулицях чергують кілька сотень правоохоронців.
Загони силових підрозділів також вишикувалися вздовж встановленого на площі забору і біля сцени. Про це Інформатор повідомляє з місця подій.
Така підготовка пов’язана з виступом Петра Порошенка, який о 11:00 зустрінеться з виборцями. Крім правоохоронців, на площу підходять люди. Також на місці чергують співробітники кінологічної служби та рятувальники ГСЧС. За огорожу пресу не пускають, відзначаючи, що є тільки списки запрошених людей. Ми поспілкувалися з однією з груп з 20 чоловік і дізналися, що це працівники виборчих дільниць Кагарлицького району. Їх близько місяця тому внесли до списку і сьогодні організовано привезли до Києва.

Next Post

У Мережі з'явилося відео пожежі магазину Roshen в центрі Києва

Вт Бер 19 , 2019
З’явилося відео, як горів магазин Roshen на Хрещатику в центрі Києва. У мережі з’явилося відео палаючого в центрі Києва магазину Roshen, в який сьогодні вдень невідомі кинули вибух-пакет. Відеозапис опублікував Київ Оперативний на своїй сторінці в Facebook. Як повідомляють очевидці, подія трапилася о 15:10. При цьому ніхто не постраждав. На […]

Можливо ви пропустили?