Із 16 березня Шулявський шляхопровід перекриють для виконання реконструкції (+схема руху)

Із 16 березня Шулявський шляхопровід перекриють у зв’язку із реконструкцією, рух транспорту буде організовано прилеглими вулицями, повідомили в КМДА

«Роботи з демонтажу існуючого шляхопроводу будуть розпочаті уже 17 березня – наступного дня після перекриття. Етапність виконання робіт передбачає, що перші роботи – це демонтаж контактної мережі, демонтаж опор освітлення, демонтаж карнизних блоків, демонтаж консолей тротуарів, розбирання асфальтно-бетонного покриття, демонтаж самих балок прогонових будов та частковий демонтаж ростверків», – розповів він.

До кінця 2019 року заплановано, зокрема, завершити роботи з будівництва нового шляхопроводу довжиною 158,17 м, велосипедних доріжок (довжина – 741 м), ліво- та правоповоротних з’їздів, реконструкції підземного пішохідного переходу, благоустрою та озеленення.

Рух транспорту на цей час буде організовано прилеглими вулицями.

«Рух транспорту в напрямку Олександра Довженка – Вадима Гетьмана відбуватиметься вулицями Антона Цедіка та Петра Нестерова, з виїздом на проспект Перемоги. Для цього на перетині вулиці Петра Нестерова та проспекту Перемоги влаштовано тимчасовий світлофорний об’єкт. Далі – проспектом Перемоги до перетину з вулицею Гарматною – на зазначеному перехресті також влаштовується тимчасовий світлофорний об’єкт для забезпечення можливості лівого повороту на вулицю Гарматну. Далі – вулицею Гарматною та вулицею Виборзькою забезпечується виїзд на вулицю Вадима Гетьмана», – розповів Олександр Здольник.

Схема руху

Щодо руху транспорту в напрямку Вадима Гетьмана – Олександра Довженка, то рух відбуватиметься існуючим реконструйованим з’їздом на проспект Перемоги з можливістю перетину проспекту та виїздом на вулицю Олександра Довженка існуючим реконструйованим з’їздом, де також влаштують тимчасовий світлофорний об’єкт.

На шляхах об’їзду передбачено організацію одностороннього руху автомобільного транспорту, а саме: вулиця Антона Цедіка (до перетину з вулицею Петра Нестерова) та вулиця Петра Нестерова будуть переведені в режим одностороннього руху; вулиця Гарматна (до перетину з вулицею Виборзькою) та вулиця Виборзька також будуть переведені в режим одностороннього руху.

Тролейбусний рух із боку Севастопольської площі вулицею Вадима Гетьмана матиме кінцеву зупинку «Індустріальний міст»; з боку вулиці Олени Теліги вулицею Олександра Довженка – кінцеву зупинку «Вул. Івана Гонти».

«Новий шляхопровід заплановано завершити уже в поточному році. Тому прохання до всіх водіїв: поставитися з розумінням та обрати альтернативні маршрути. Таким чином, завдяки перерозподілу транспортних потоків на шляховій мережі міста ми убезпечимося від значних заторів, які можуть відбуватися у цьому вузлі», – резюмував Олександр Здольник.

Next Post

Обвал даху через сильний вітер у Києві: з'явилися фото (ФОТО)

Пн Бер 11 , 2019
По всій Україні спостерігаються серйозні погіршення погодних умов і столиця не стала винятком. Сьогодні, біля станції метро “Золоті ворота” по вулиці Лисенка на дві легкові машини впав дах. Причиною став сильний вітер. Кореспонденту інформаторів вдалося зняти наслідки даної події. На щастя, обійшлося без постраждалих. Post Views: 1 253

Можливо ви пропустили?