Убитий в Києві бізнесмен Кисельов був “пов’язаний” з чиновником МВС, який втік з України

Ювелірні вироби убитого у вівторок, 5 березня, в Києві власника ювелірного заводу Сергія Кисельова свого часу знайшли у високопоставленого міліціонера, який втік в 2014 році з України.
Про це повідомляє Інсайдер.
Як уточнює видання, крім вже відомого епізоду зі зв’язком ювеліра в скандалі з “діамантовими прокурорами”, який в ГПУ згодом спростували, вкрадені у Кисельова коштовності, також знайшли під час обшуку у одного з високопоставлених міліціонерів, який втік з України після Майдану.
“Коли Кисельов дізнався, що у втікача-міліціонера знайдено його ювелірка, він висловив думку, що не відсуджувати її – з розрахунком на те, що саме вона і забезпечить компенсації за цивільними позовами постраждалим від дій цього міліціонера під час Майдану”, – пише видання.

Next Post

Які столичні вулиці почнуть ремонтувати в березні

Ср Бер 6 , 2019
Дорожники розпочали реконструкцію вулиці Івана Федорова на ділянці від вулиці Великої Васильківської до вулиці Ділової.  До того ж, на території буде впроваджена нова схема дорожнього руху із двостороннім напрямком руху транспорту, облаштовано паркувальні кишені, нове дорожнє покриття на проїжджій частині та нове покриття з ФЕМів на тротуарах. Дорожники розпочали реконструкцію […]
Ремонт Дороги

Можливо ви пропустили?