У Києві біля Південного вокзалу побудують торговий центр

Уже в другій половині 2019 року жителі і гості столиці, вийшовши з дверей Південного вокзалу, побачать перед собою черговий торговий центр. Нова будівля матиме площу понад 2000 квадратних метрів.
Торговий центр буде знаходиться в 50 метрах від вокзалу. Це заявляє прес-служба міжнародної компанії Colliers International (Україна), яка виступає ексклюзивним брокером проекту.
Ділянка під будівництво виділили по вулиці Георгія Кірпи, 2б. Повз цього жвавого місця щодня проходить близько 100 тисяч чоловік. Сам ТЦ буде в форматі Street retail (вуличні продажу), тобто кожен орендар матиме свою вітрину і окремий вхід в магазин. Також на даху будівлі планується розмістити літні тераси. На сайті КМДА вказано, що земельна ділянка за даною адресою переданий в 2016 році ТОВ «Полюс-центр» «для реконструкції підземного будови під багатофункціональний комплекс».
Джерело: Інформатор

Next Post

Ванесса Параді зняла кліп про Київ

Чт Лют 28 , 2019
Популярна французька співачка Ванесса Параді презентувала кліп на пісню Kiev, який зняла в Києві. За сюжетом, артистка на самоті гуляє по загадковому похмурому лісі, співає про гарячих поцілунках коханого, які залишилися далеко в минулому, і згадує засніжений Київ. У фінальних кадрах співачка виходить з лісу на галявину з видом на […]

Можливо ви пропустили?