У Києві затримали фотографа-педофіла

Поліцейські припинили злочинну діяльність 51-річного чоловіка, який в якості професійного фотографа підшукував неповнолітніх дівчат і схиляв їх порнозйомок з ним і його 22-річним спільником.

Відзнятий матеріал зловмисник збував через інтернет в країни Європейського Союзу, Азії та країн Америки.

Про це повідомляє відділ комунікацій Нацполіціі.

За статеві зносини з неповнолітніми зловмисник платив від 500 до 1,5 тис гривень.

Правоохоронцями були проведені обшуки за місцями проживання та перебування всіх учасників, причетних до виготовлення та розповсюдження дитячої порнографії.

Поліцейські виявили та вилучили підручники з неврології раннього дитячого віку, підліткової психіатрії, поведінки підлітків, а також фотоплівки, фотоапарати, записні книжки, платіжки про перерахування організатору грошових коштів від громадянина іншої держави. Також були вилучені банківські карти, металеві ланцюги, апаратуру для проведення зйомок і гроші.

Крім того, за місцем проживання старшого чоловіка поліцейські виявили двох неповнолітніх дівчат, щодо яких фігурант готувався здійснити розпусні дії.

Вже встановлено, що від злочинної діяльності затриманого постраждало п’ять неповнолітніх.

Наразі чоловіка затримано в порядку ст. 208 КПК України. Тривають заходи по встановленню малолітніх і неповнолітніх дітей, які піддавалися сексуальній експлуатації.

Next Post

Жителі 5 вулиць столиці залишаються без води через аварії (адреси)

Пн Лют 25 , 2019
Станом на 8:00 25 лютого ремонтні бригади ПАТ “АК” Київводоканал “працюють над локалізацією і ліквідацією пошкоджень на мережі холодного водопостачання за адресами на 5 вулицях. Поломки планується усунути протягом доби. У зв’язку з ремонтними роботами водопостачання тимчасово буде відсутнє за наступними адресами: вул. Художня (Мистецька), 9, 12, 16, 18, 20; […]
Нет горячей воды

Можливо ви пропустили?