Свастика в столичному торговому центрі: адміністрація розповіла, звідки з’явилося зображення

Адміністрація столичного ТЦ Gorodok Gallery вибачилася за інцидент з нацистською свастикою, яка виявилася результатом комп’ютерного злому.

“Ми хочемо вибачитися за ситуацію, яка виникла в ці вихідні на LED-сходах в нашому торговому центрі. Наша комп’ютерна система була зламана хакерською атакою. На жаль, ми не перші, хто постраждав від дій зловмисників”, – повідомило керівництво торгового центру на Фейсбук -сторінці.

Адміністрація і співробітники не мають ніякого відношення до інформації, розміщеної на LED-сходах, і ні в якому разі не підтримують подібні дії. Розпочато розшук причетних до хакерської атаки.

“Зараз ми активно шукаємо осіб, причетних до цієї атаки. Сподіваємося на ваше розуміння і вдячні всім, хто не залишився байдужим!

Ще раз приносимо вибачення і попереджаємо інші громадські заклади від можливості повторення подібної ситуації “, – зазначено в опублікованому повідомленні.

Як ми писали раніше, всередині торгового центру Городок біля метро Почайна в Києві з’явилася величезна свастика. Нацистський символ, зображений на килимі, лежить на сходах, що ведуть на верхній поверх між двома ескалаторами.

 

Джерело: Інформатор

Next Post

Через грип в Києві в 59 школах ввели карантин

Вт Лют 19 , 2019
Сьомий тиждень 2019 року принесла до Києва падіння числа захворілих на грип. Причому це одночасно стосується як дорослих, так і дітей. Однак частина шкіл столиці як і раніше закриті на карантин. Це дозволяє кількістю хворих на грип перебувати майже на 50% нижче епідеміологічного порогу. Про це Інформатор дізнався з повідомлення […]
Школа

Можливо ви пропустили?