Дизайнер створила карту Києва з локаціями, де знімали закордонні кліпи і рекламні ролики

Дизайнер Сніжана Чернецька розробила карту Києва, де позначені 64 локації зйомок зарубіжних кліпів, художнього та рекламного відео. На карті враховані ті роботи, які знімали іноземні фахівці в столиці України з 2005 по 2018 рік.

Найбільше епізодів зняли в Шевченківському районі (20), а більше різноманітних робіт – в Солом’янському (21). Найменша кількість відео зняли в Дарницькому районі – лише два.

Серед найвідоміших зйомок: епізод мультсеріалу “Сімпсони”, кадри для кінофільму “Смерть Сталіна”, кліпи для Hurts, Avicii, Twenty One Pilots і інші. У список увійшли і роботи, які знімалися в Київській області, наприклад, кліп на пісню Marooned групи Pink Floyd.

Свої рекламні ролики в столиці України зняли такі світові бренди, як Apple, Lexus, Schweppes.

З картою можна ознайомитися за посиланням.

 

КАРТА: Сніжана Чернецька

Джерело: OpenKyiv

Next Post

Нацвідбір на Євробачення 2019: хто пройшов до фіналу

Нд Лют 17 , 2019
У суботу, 16 лютого, відбувся другий півфінал Національного відбору на конкурс «Євробачення 2019». За можливість представляти Україну в Тель-Авіві боролися 8 учасників. На сцені виступили Ivan NAVI, група «Анна-Марія», KiRA MAZUR, KHAYAT, Braii, Freedom-jazz, LAUD і KAZKA. Так, завдяки суддівському і глядацькому голосуванню в фінал вийшли: Freedom-jazz, Anna-Maria і KAZKA. […]

Можливо ви пропустили?