Зупинено роботу найбільшої київської мережі ресторанів

Одна з найбільших київських мереж ресторанів «Козирна карта» припинила роботу з лютого. Її офіс закрито, а закладами управляють власники. Карти знижок теж не діятимуть.

Це стало відомо зі слів директорів трьох ресторанних мереж порталу Liga.net , однак офіційно інформацію не підтверджено. Серед причин закриття називають економічні – власники закладів відмовились виплачувати головній компанії 30-50% від прибутку. Крім того, знижки за картами 10-20% та їх велика кількість завдавали збитків . Карти навіть перестали приймати у деяких ресторанах. Очікується, що їх замінять на знижки конкретних закладів.

«Козирна карта» відкрилась у 2000 році, а у 2013 нараховувала 112 ресторанів  та 2,5 млн дисконтних карт. Через невтішну економічну ситуацію, «КК» зіштовхнулась із кризою. До того ж місцева влада демонтувала її плавучі ресторани.

У 2012 заарештували одного із засновників Андрія Задорожного через шахрайство з заставами по кредитах. У 2015 році Подільський райсуд визнав його невинним. На фоні цього з «Козирної карти» йшли як окремі заклади, так і мережі.

 

Джерело: UANews

Next Post

У Києві пройде всеукраїнська акція «Знімай хутро назавжди!»

Чт Лют 14 , 2019
24 лютого всеукраїнська організація з боротьби за права тварин запрошує всіх бажаючих приєднатися до акції «Знімай хутро назавжди!» Сучасна індустрія моди давно вже намагається повністю відмовитися від натурального хутра в своїх виробах. Тому по всій країні пройде Антихутряне акція на захист тварин. Масову акцію організовують UAnimals. Захід пройде в найбільших […]

Можливо ви пропустили?