Мер Києва Віталій Кличко видав новий перл: “Звідки береться вода і куди вона іде”

Промова стосується найголовнішої комунальної проблеми столиці

Під час розширеного засідання Колегії КМДА, що відбулося в будівлі столичної мерії 13 лютого, обговорювалися найкритичніші питання у місті. Відкрив захід міський голова Віталій Кличко, який намагався активно підтримувати доповідачів по кожній проблемі. Не обійшлося і без курйозів. Про новий “хіт” мера дізнавалися Знай.ua.

Відсутність гарячої води у сотнях квартир впродовж тривалого часу та ледь теплі батареї є однією з найбільших проблем в столиці. Під час доповіді про чисельну кількість розриттів, які комунальникам доводиться усувати, столичний голова також замовив кілька слів.

“Я впевнений, що більшість людей не знають, звідки береться вода і куди вона іде. І який шлях проходить перед тим, як потрапити до оселі. Нам потрібно прикласти максимум зусиль, щоб виправити цю ситуацію. Та, хочеться відзначити, що таких гейзерів, які були у місті на початку опалювального сезону, наразі вже немає”, – зазначив мер Києва Віталій Кличко.

Next Post

З'явилися перші кадри серіалу про Чорнобиль від HBO

Ср Лют 13 , 2019
Телеканал HBO опублікував перші кадри серіалу «Чорнобиль», який розповідає про Чорнобильську катастрофу 1986 року. Про це пише The Village. Серіал складається із 5 серій, перша з яких має вийти у травні цього року. Режисором виступає Юхан Ренк («Пуститися берега»), а продюсером – Керолін Штраус ( «Гра престолів»). Головні ролі зіграли […]
ЧАЭС

Можливо ви пропустили?