Бійка під Подільським управлінням поліції: на правоохоронців відкрили виробництва за побиття активістів

Після побиття активістів в Києві через дії поліцейських відкрили виробництво.

Відомості про вчинення співробітниками правоохоронних органів кримінального злочину – перевищення влади або службових повноважень – внесли в ЕРДР після інциденту з побиттям активістів біля будівлі Подільського управління поліції ГУ Нацполіціі в Києві. Про це повідомила в суботу прес-секретар Генпрокурора Лариса Сарган, – пишуть УНН.

“Департаментом організації та процесуального керівництва досудовим розслідуванням кримінальних злочинів, підслідних ГБР, нагляду за дотриманням законів його оперативними підрозділами і підтримки публічного обвинувачення у відповідних виробництвах внесені в ЕРДР відомості про вчинення співробітниками правоохоронних органів кримінального злочину, передбаченого ч.2 ст. 365 КК України ( перевищення влади або службових повноважень) “, – повідомила Сарган в Facebook.

За її словами, сформована слідча група зі співробітників ДБР.

Тривають слідчі дії.

При цьому вона зазначила, що “9 лютого 2019 року біля 17 години за адресою: м Київ, вул. Хорива, 20 біля будівлі Подільського управління поліції ГУ Нацполіціі в м.Києві саотруднікі поліції, перевищуючи свої службові повноваження, завдали тілесних ушкоджень учасникам мітингу” .

Next Post

У центрі Києва сталася масштабна пожежа: горіла офісна будівля

Нд Лют 10 , 2019
У ніч на 10 січня в Києві за адресою вулиця Казимира Малевича, 86 спалахнула масштабна пожежа. Про це повідомляє “Інформатор“. Горить триповерхова офісна будівля. Вогонь почав розростатися з такою силою, що з часом пожежі присвоїли ранг підвищеної складності. На даний момент площа пожежі становить близько 300 квадратних метрів. Вогонь охопили […]
Пожежа-Київ

Можливо ви пропустили?