У Київському стрип-клубі влаштували бордель

У стрип-клубі в історичній місцевості Києва влаштували бордель.

У Києві на Подолі затримали жінок, які організували діяльність стриптиз-клубу, де клієнтам надавали сексуальні послуги за гроші, – пише УНН.

Правоохоронці “викрили діяльність стриптиз-клубу, де жінки надавали клієнтам сексуальні послуги”, вказали в поліції.

Як розповів начальник Подільського управління поліції Владислав Іщенко, дві жінки організували місце розпусти і вербували дівчат для заняття проституцією, а самі виконували роль сутенерок.

Організатором стала 31-річна жінка, а співорганізатором – 35-річна жінка, яка працювала адміністратором клубу. У 2014 році остання вже отримувала умовний термін покарання за сутенерство.

“У клубі і за місцем проживання організатора провели санкціоновані обшуки, під час яких вилучили чорнові записи, гроші, мобільні телефони, комп’ютерну техніку, робочу та рекламну документацію”, – повідомив Іщенко.

За даними правоохоронців, на момент прибуття в установу там перебувало шість дівчат, які за свої послуги брали від півтори тисячі гривень. Половину грошей вони віддавали організаторам.

Зараз зловмисниць затримали і оголосили їм про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) КК України. Суд обрав їм запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. За скоєне жінкам загрожує до семи років позбавлення волі.

Next Post

Сьогодні в Києві знову обмежать рух на важливих мостах

Вт Лют 5 , 2019
У вівторок, 5 лютого, в Києві обмежать рух по Південному та Північному мостам у зв’язку з виконанням ремонту асфальтобетонного покриття. Про це повідомляється на сторінці комунальної корпорації “Київавтодор” в Facebook. Зокрема, на Південному мостовому переході з 11:00 до 17:00 обмежать рух в напрямку Столичного шосе. На Північному мосту через річку […]

Можливо ви пропустили?