У Національному музеї історії України відкриють виставку до 90-річчя ОУН

4 лютого в Національному музеї історії України відкриють виставку “Зродились ми великої години” до 90-ліття створення Організації Українських Націоналістів.

Про це пише “Історична правда”.

На виставці будуть представлені унікальні експонати: особисті речі видатних діячів ОУН 1920–1940-х років. Зокрема, відвідувачі матимуть нагоду побачити вінчальне свідоцтво, рукописи та особистий блокнот голови Проводу українських націоналістів Євгена Коновальця.

Крім того, відвідувачам вперше будуть представлені особисті речі видатних учасників українського національно-визвольного руху. Також вперше будуть експоновані речі і документи осіб, які створили організацію, світлини, періодичні видання.

ОУН утворилася 3 лютого 1929 року у Відні. Від заснування організації її головною метою було встановлення і побудова самостійної Української держави

4 лютого, понеділок, 15.00.

Місце:  Національний музей історії України (Київ, вул. Володимирська, 2).

Організатори: Національний музей історії України та Фундація імені Олега Ольжича за участю Музею становлення української нації.

Вхід на відкриття виставки вільний.

Контакт: 0938351691 (Леонід).

Джерело: Інформатор

Next Post

Протестувальники запалили лампадки і фаєри вимагаючи відповідей щодо смерті Гандзюк

Вт Лют 5 , 2019
Люди, які прийшли на акцію протесту щодо розслідування справи Катерини Гандзюк, розгорнули плакати, запалили лампадки та фаєри біля будівлі Адміністрації президента на вулиці Банковій у столиці. Про це повідомляє кореспондент ІНФОРМАТОРа з місця подій. За його словами, біля АП наразі перебуває близько п’ятидесяти людей. Протестувальники розгорнули величезні плакати не тільки […]

Можливо ви пропустили?