Названо найнебезпечніший район столиці

У Києві протягом 2018 року рівень злочинності зменшився – в порівнянні з попереднім роком, коли було зареєстровано 65 тисяч злочинів, їх стало на 16% менше.

Про це з посиланням на дані головного управління столичної Нацполіціі передає “Наш Київ”.

В цілому, на вулицях стало менше вбивств, грабежів, хуліганств та крадіжок. У той же час, число покалічених людей за рік в Києві зросла – з 147 чоловік в 2017-м до 159 в 2018-м.

Найнебезпечнішим районом Києва за підсумками 2018 року стало Шевченківський – за 12 місяців тут було скоєно 8524 злочинів. Імовірність стати жертвою злодіїв тут в три рази вище, ніж на Печерську, а постраждати від хуліганів можна в п’ять разів частіше, ніж на Подолі.

При цьому на самий щільно населений район столиці, Деснянський, в 2018-м довелося в два рази менше злочинів – 4746. Кримінальним лідером 2017 го був все той же Деснянський район, в той час, як Шевченківський розташовувався тільки на третьому місці.

У трійку місць, де за підсумками минулого року гуляти варто тільки з газовим балончиком, потрапили також Солом’янський і Дніпровський райони міста.

Найбезпечнішою частиною Києва виявився Печерськ – рівень злочинності тут в 3,5 рази нижче, ніж в Шевченківському районі: 2378 злочинів проти 8524. У 2017-му найспокійнішим місцем міста був Поділ.

Варто зазначити, що майже кожен другий злочин у столиці – крадіжка. Їх в Києві в минулому році зареєстрували близько 26 тисяч. У 2017-му розкрадань було ще більше – майже на 20%.

У 2018-му найчастіше крали в Солом’янському районі – на цей район припала п’ята частина від усіх київських крадіжок. А ось на Печерськ і Поділ злодії навідувалися найрідше.

У більшості випадків – 5791 разів злодії проникали в квартири і “виносили” звідти золото, гроші та аудіо-відеоапаратуру. З автомобілів найчастіше викрадали гроші, з кишень – мобільні телефони.

Джерело: Інформатор

Next Post

Показали, що залишилось після пожежі на складах у Києві (ФОТО, ВІДЕО)

Пн Лют 4 , 2019
Показали, що залишилось після пожежі в складських приміщеннях в Деснянському районі, яка вирувала майже добу. Склади загорілися на вулиці Червоноткацькій у районі станції метро Лісова. Рятувальникам вдалося ліквідувати вогонь тільки до обіду 3 лютого. Площа загоряння склала 10,5 тисячі кв. м, повідомляє “Сегодня“. У складських приміщеннях, які охопив вогонь, зберігалися […]

Можливо ви пропустили?