Біля “Ашана” в Києві маршрутка з пасажирами врізалася в фуру

На Кільцевій дорозі в Києві маршрутка зіткнулася з припаркованим вантажівкою. В результаті аварії вісім осіб отримали тілесні ушкодження.

Про це повідомляє прес-служба столичної поліції.

Возле "Ашана" в Киеве маршрутка с пассажирами врезалась в фуру

Аварія сталася в п’ятницю, 1 лютого, близько 21:40. Відомо, що маршрутка їхала в сторону проспекту Перемоги. У якийсь момент транспортний засіб початок водити з боку в бік, а після маршрутка врізалася в фуру, яка була припаркована на узбіччі.

https://www.youtube.com/watch?v=8d4hHfmqasE

 

В результаті ДТП травми отримали вісім осіб: водій і пасажири маршрутки. Семеро постраждалих отримали неважкі травми, а одному пасажиру затиснуло ноги, тому рятувальники вирізали його з допомогою спеціального обладнання. Всіх доставили в лікарню для огляду. У двох пасажирів лікарі діагностували переломи: у чоловіка – ніг, а у жінки – передпліччя.

Слідчі почали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 («Порушення правил безпеки дорожнього руху») КК України. Проводиться розслідування.

 

Джерело: Город Киев

Next Post

У Києві митники виявили коробку з екстазі і кокаїном на 2, 5 мільйона гривень

Сб Лют 2 , 2019
Столичні митники знайшли підозрілу коробку, яку пересилали з Нідерландів до Харкова. Під час огляду, в упаковці від іграшок виявили 152 грами кокаїну та більше 2 кілограм психотропної речовини «МДМА» (екстазі). Орієнтовна вартість виявленого за цінами «чорного ринку» становить близько 2, 5 мільйона гривень. Про це повідомляє Інформатор Порошок кокаїну в […]

Можливо ви пропустили?